Welkom op de Kom in actie pagina van Voedselbank Waalwijk!

Onze website: https://voedselbankwaalwijk.nl/

In de Gemeente Waalwijk moeten een paar honderd huishoudens rondkomen van een inkomen dat onder het bestaansminimum ligt. Stichting Voedselbank Waalwijk “De Rijglaars” heeft tot doel om deze mensen te voorzien van een voedselpakket. Daarnaast helpen we de sociale contacten van onze cliënten te verbeteren en voedselverspilling tegen te gaan.

Voor ons werk zijn wij afhankelijk van donaties van voedselproducten. Daarnaast zijn óók financiële giften erg belangrijk omdat wij als Voedselbank kosten maken voor huur, verzekeringen en transport. Ook kunnen we hiermee eventueel de pakketten aanvullen met gezonde producten die we niet (voldoende) binnen hebben gekregen.

Wil jij ook helpen? 💪 Klik op de button hieronder om je eigen actie te starten!
Reken maar dat het geld goed terechtkomt!

Wil je voedsel doneren? Klik dan hier. 

Lees meer Lees minder

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Klik hieronder om je actie aan te maken. Het is heel eenvoudig! Zodra je je actie hebt aangemaakt kun je deze delen via social media en aan mensen in je omgeving vragen om een donatie te doen. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@voedselbankwaalwijk.nl

Start actie
07/12/2023
16:42

Anoniem

Bekijk alle

Voedselbank Waalwijk helpt mensen in de Gemeente Waalwijk (Sprang-Capelle, Waalwijk en Waspik) die onder de armoedegrens leven met een wekelijks voedselpakket. Iedere vrijdag kunnen onze cliënten een voedselpakket ophalen. Die pakketten kunnen we samenstellen door de hulp van bedrijven en particulieren. Zij helpen ons met geld, voedsel en diensten. Help jij ook mee?